Online Lifestyle/Interieur Webshop www.GartaHome.nl
Close Notification
Open Notification

Verlichting anno 2013

Verlichting anno 2013

Verlichting blijft zich ontwikkelen het is niet bij te houden wij laten je in vogelvlucht de nieuwste ontwikkelingen uit 2013 zien.

 

baby-screw-2_largePlumen Design spaarlamp

Vanaf nu geen saaie spaarlampen meer, maar echte designlampen die gezien mogen worden! Deze energiezuinige lampen van Plumen hebben helemaal geen kap nodig. Draai ze in een fitting en laat deze bijzondere spaarlamp de ruimte verlichten!

plumen_blog

graypants_witGraypants

Graypants is een uniek merk dat gevestigd is in Seatle en Amsterdam. Scraplights van Graypants zijn milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde designlampen gemaakt van gerecycled karton, dit karton zorgt voor een bijzonder sfeervol licht.

Alle Scraplights van Graypants worden met de hand gemaakt. Als u een Scraplight in uw woning heeft hangen, dan heeft u een lamp gemaakt van verantwoorde materialen. Graypants heeft ware eye-catchers in haar collectie. Bekijk de collectie hier in onze webshop en laat u inspireren door dit moderne design.

graypantsblog

 

Verlichte bloempotten

De tuin als verlengstuk van de huiskamer, met deze verlichte bloembakken breng je deze sfeer! Prachtige verlichting voor een zwoele zomeravond of voor de prachtigste creaties in huis. Inmiddels zijn er vele varianten verkrijgbaar vanuit klassieke ronde model. En de verlichte bloembakken is niet alleen met spaarlamp maar ook met LED verlichting verkrijgbaar, waardoor de verlichting aangepast kan worden aan de ruimte, of aan uw bedrijfskleuren.

Schermafbeelding 2013-04-28 om 19.23.03

 

Oud in een nieuw Jasje

Petit maar groots in uitvoering. Kleine zus is namelijk draadloos en dat is handig. Gebruik Edison The Petit als sfeervol nachtlampje naast je bed, praktische leeslamp in de woonkamer of als handige bureaulamp op kantoor.

18.jpg IL1244FB_1

    Mark Loose
    Mark Loose
    Als eigenaar van Garta Home en informatie junkie bivakkeert Mark al behoorlijke tijd in de reservaten der ondernemers. Met zijn creatieve achtergrond is hij van alle markten thuis.
  • Geplaats op: 24th maart 2013

  • Categorie: Inspiratie

  • Door:

1 Comment

Plaats een reactie